Активен Таг

природна катастрофа

ПРИРОДНА КАТАСТРОФА – Милиони мртви риби ја поплавија реката, жителите шокирани од глетката:…

Жителите на австралискиот град Менинди биле шокирани од глетката на милиони мртви риби во реката Дарлинг-Бака, објави BBC. Смртта на риби од големи размери беше забележано во петокот наутро во крајниот запад на Нов Јужен Велс и град со