Активен Таг

радост

ОВАА СНИМКА НЕ ОСТАВА НИКОЈ РАМНОДУШЕН! 11-годишна девојка го освои светот со нејзината реакција по…

Училишна работничка од Соединетите Американски Држави (САД) ја зграпчила ученичката за рамо за да и ја каже среќната вест што ја имала, но незнаела дека училишната камера снимила се, а видеото на социјалните мрежи стана вистински хит