Активен Таг

Рафаел Гроси

Обединетите нации открија: “Исчезнаа 2,5 тони ураниум од Либија!“

Инспектори на нуклеарна контрола од Обединетите нации открија дека околу два ипол тони природен ураниум исчезнале од наоѓалиште во Либија, кое повеќе не е под контрола на владата на државата, јавија западни медиуми. „При вчерашната