Активен Таг

Ричард Нефју

Ковачевски – Нефју: Продолжува поддршката од стратешкото партнерство со САД во градење…

Актуелната состојба поврзана со борбата против корупција и мерките и активностите кои Владата ги презема во насока на системски решенија за справување со корупцијата на секое ниво, вклучувајќи ја и високата корупција, беа тема на разговор