Активен Таг

Роберто Кавали

ПОВТОРНО ТАТКО – Модниот дизајнер Роберто Кавали (82 г.) доби дете со 45 години помладата…

Познатиот моден дизајнер Роберто Кавали (82 г.) повторно стана татко. Неговиот син го роди неговата 45 години помлада девојка, шведската манекенка Сандра Бергман (38 г.), со која италијанскиот моден магнет е во врска од 2014 година. Ова