Активен Таг

Саломе Зурабишвили

ДРАМА ВО ГРУЗИЈА – По насилните протести во Тбилиси, владејачката партија го повлече…

Владејачката партија во Грузија во четвртокот соопшти дека се откажува од нацрт-законот за „странски агенти“ по двете ноќи на насилни протести против, како што велат противниците, авторитарен пресврт инспириран од Русија што ги загрозува