Активен Таг

Сергеј Жирнов

ПУТИН КОРИСТИ ДВОЈНИК !? Поранешен близок соработник на рускиот претседател изнесе шокантни тврдења…

Поранешен агент на КГБ, кој студирал заедно со Владимир Путин, тврди дека на многу клучни настани се појавуваат двојници на рускиот претседател наместо него. Тврдењето дојде откако едно видео го привлече вниманието на многумина. Станува