Активен Таг

Сергеј Михејев

Момент на целосна искреност од најголемиот подржувач на Владимир Путин: “Нема да живееме доволно…

Рускиот политиколог и пропагандист Сергеј Михејев, голем поддржувач на рускиот претседател Владимир Путин и неговата војна во Украина, досега даваше секакви изјави и создаваше џагор во политичките емисии кои ја поддржуваат војната на