Активен Таг

Сојуз на средношколци

Средношколскиот сојуз не се согласува со укинување еден интерен испит

Средношколскиот сојуз информира дека денеска ќе одржи вонредна седница на Генералното собрание со единствена точка на дневниот ред - државната матура и смета дека барањето да се укине еден интерен испит е спротивно на интересите на