Активен Таг

Станија Добројевиќ

КРВТА НЕ Е ВОДА – За многумина Станија е најубавата старлета на Балканот а сега е јасно и…

Најпознатата старлета на Балканот, Србинката Станија Добројевиќ ја покажа својата мајка, а многумина коментираат дека сега е јасно на кому старлетата е толку убава и згодна. Станија Добројевиќ последните неколку месеци ги помина