Активен Таг

ТАВ Македонија

Битиќи: “Досега се завршени 56 проекти од ТАВ-програмата, тековно се работи на 25“

Започнатите проекти од ТАВ-програмата имаат 70-отстотна реализација која се одвива успешно и според предвидената динамика, оцени денеска вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи. „До денеска се завршени 56 проекти во 56 општини