Активен Таг

Теа Таировиќ

“НЕМАМ СРЕЌА ВО ЉУБОВТА НО ЗАТОА ИМАМ ВО ПАРИТЕ!“ – Балканската дива, Теа Таировиќ проговори…

Иако важи за една од најатрактивните пејачки на територијата на поранешна Југославија, Теа Таировиќ вели дека не може да најде партнер според нејзините стандарди. Со насмевка вели дека многу работи како и заработувањето на пари и оди