Активен Таг

Тедрос Аданом Гебрејесус

СЗО: “Откривањето на потеклото на Ковид-19 е морален и научен императив“

Откривањето на потеклото на Ковид-19 е морален и научен императив и сите хипотези мора да се истражат, изјави генералниот директор на Светската здравствена организација (СЗО) Тедрос Аданом Гебрејесус. Тој на Твитер напиша дека разбирањето