Активен Таг

Трифун Костовски

Костовски: “Зградата на поранешна Еуростандард банка по ниту еден параметар не треба да биде под 12…

Во медиумите е обзнаено дека фирмата Пантелеон ГС на третата по ред и последна аукција понудила 5,37 милиони евра за дирекцијата на бившата Еуростандард банка, со купна квадратура од 3,500 м2 со можност на доизградба на нови 800 м2