Активен Таг

фустан на годината

Фустанот на Меган Маркл што го носеше на фамозното интервју кај Опра Винфри е избран за фустан на…

Црниот фустан потпишан од модниот брен „Армани“ што Меган Маркл го носеше на интервјуто кај Опра Винфри е избран за фустан на 2021 година, од страна на Британскиот моден музеј „Бат“. Интервјуто од март 2021 беше прикажано во над 70