Активен Таг

Цветан Трипуновски

Трипуновски: “Состојбата во земјоделството е катастрофална“

Вечерва сум на трибина во Тетово со земјоделците од полошкиот регион во организација на републичката комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство на ВМРО-ДПМНЕ. Целта на оваа трибина е во една дискусија со земјоделците за