Активен Таг

Јанис Варуфакис

ГО ФРЛИЛЕ НА ЗЕМЈА – Поранешниот грчки министер за финансии напад пред елитен ресторан во…

Група маскирани напаѓачи пред ресторан во анархичен кварт на грчката престолнина Атина го нападнаа и претепаа поранешниот грчки министер за финансии Јанис Варуфакис во петокот вечерта. Му била укажана докторска помош во болница, каде било