Активен Таг

Џенифер Гејтс

Ќерката на Бил Гејтс го роди своето прво дете и порача: “Се лажете ако мислите дека ќе живее…

Најстарата ќерка на основачот на Мајкрософт, Бил Гејтс го роди своето прво дете. Сепак, иако е родена во едно од најбогатите семејства во светот, се чини дека новороденото девојче нема да има скапо и гламурозно воспитување како што