стево пендаровски

ПЕНДАРОВСКИ: Ако нема избори тогаш со лажни вести и хибридни закани ќе се предизвика безбедносна криза во Македонија!?

На денешната прес конференција Претседателот Стево Пендаровски рече дека е во постојана комунуикација со лидерите на политичките партии ....