ПОРАНЕШНАТА СОПРУГА НА ИЛОН МАСК САКА ДА ИМА ВАМПИРСКИ ЗАБИ И УШИ КАКО САМОВИЛА! Стигна неговиот брз одговор: Еве што и’ рекол на својата сопруга!

Пејачката Грајмс, поранешна жена на Илон Маак, пред неколку години посетила пластичен хирург затоа што мислела дека треба да промени нешто на себе како што се приближува кон средината на четвртата деценија.

Таа потоа ги замолила своите следбеници на Твитер да и’ кажат која промена на лицето најмногу ќе и’ одговара.

Таа потоа изразила желба за вампирски заби и самовилски уши, притоа прашувајќи дали некој ја направил процедурата наречена „самовилски уши“ која беше вистински хит во Кина минатата година.

– Се плашам дека ‘рскавицата на ушето тешко ќе зарасне. Оваа операција е многу ризична, но јас ја посакував цел живот. Ме интересираат искуствата на луѓето”! – напишал Грајмс.

Маск и’ одговорил дека е најдобро да не оди на операција и дека таквите операции оставаат трајни последици.

Илон Маск со оваа пеачка има две деца. Зад себе има три брака, (двапати се оженил со иста жена.) Тој е татко на девет деца.