Последна работна средба меѓу СОНК и МОН

 Последната работна средба помеѓу Самостојниот синдикат за образование наука и култура – СОНК и Министерството за образование и наука ќе се одржи денеска во 18 часот на Зум платформата, информира на својот фејсбук-профил претседателот на СОНК Јаким Неделков.

-За исходот од преговорите ќе бидете благовремено информирани преку соопштение за јавноста, напиша Неделков