Албанец ги ставил сите симболи на портата: Дали е тоа реално? Глетката е неверојатна! (ВИДЕО)

Една албанска капија привлече големо внимание на интернет.

Портата не е каква било порта. Човекот кој го дизајнирал влезит во неговата куќа секако има силна национална свест и е голем патриот штом сакал на влезот во неговиот двор да стои голем двоглав орел кој ќе ја симболизира Албанија, но и љубов кон земјата.

Двоглавиот орел во црна боја, како што стои на знамето на Албанија, е дел од двокрилниот дел, кој служи за влез на автомобили или поголеми возила во дворот, додека влезот за жителите и гостите на куќата е во форма на територијата на Албанија.

Некои одобруваат, други критикуваат

Корисниците на социјалната мрежа Х, каде видеото стана исклучително популарно и вирално, проценија дали е креативно или луцидно.

На некои им се допаѓа, други буквално се шокирани од глетката, но едно е сигурно – никој не остана рамнодушен. Тоа секако беше намерата на креаторот и креаторот на портата.

Нејзината локација е непозната, иако некои твитерџии во своите коментари напишаа дека куќата се наоѓа во Германија, поточно во Франкфурт.