Асфалтирани 1200 метри на патот од Велес кон езерото Младост

0

 Општина Велес заврши со асфалтирањето на првите 1200 метри од делницата на излезот од градот кон езеро Младост. Денеска продолжија и градежните зафати за реконструкција уште на еден километар од патот, а ќе продолжи се до предвиденото над ресторан Бела вода кај велешко езеро Младост.

Општина Велес искажа благодарност до Јавното претпријатие за Државни патишта за одличната соработка во реализација на проектите