ВАКА ИЗГЛЕДА ЖИВОТОТ НА НАЈЉУБОМОРНАТА ЖЕНА НА СВЕТОТ И НЕЈЗИНИОТ МАЖ: Имаат посебни рутини кои вклучуваат детектор за лаги

0

Деби Вуд ја понесе титулата „ најљубоморна жена на светот “. Таа и нејзиниот сопруг имаат посебни животни рутини, а таа тврди дека има свои причини за таквото однесување.

Таа и нејзиниот сопруг Стив Вуд се најдоа на насловните страници за нивната единствена врска. Деби секогаш се чувствуваше несигурно, па ги проверуваше е-поштата на Стив, банкарските сметки и неговиот мобилен телефон. Сепак, работите се влошија со текот на времето.

Таа му забранила на својот сопруг да гледа други жени во списанија и на телевизија. Се плашела дека сопругот ќе ја остави ако го направи тоа.

„ Не сакам тој да мисли колку се згодни“. Ако сте во врска и сте среќни со вашиот партнер, треба да имате очи само за таа личност со која сте “, рече таа.

За да се увери дека Стив бил послушен, Деби купила детектор за лаги. Во нејзина одбрана, таа мораше да каже: „ Тоа беше мојот единствен начин да знам со сигурност дали очите на Стив талкаат. Тој е генерално прилично искрен, но неколку пати го фатив како лаже дека гледа други жени“.

Вистина е дека секој од нас барем еднаш во животот доживеал љубомора . Всушност, студиите покажуваат дека мажите и жените се љубоморни, но од различни причини.