Ваква венчавка не сте виделе: Младите се заколнаа на вечна љубов во тоалет на бензинска пумпа (видео)

Логан Абни и Тијана Ејлсток од Синсинати неодамна застанаа на „лудиот камен“ и нивното свадбено видео стана вирално.

Причина? Младенците го кажале судбоносното „да“ во тоалетот на бензинската пумпа „Хоп Шоп“ во градот Верона.

Веднаш да нагласиме дека не се работи за каков било тоалет, туку за „диско тоалет“ во кое има и посебнa црвенa топка.

Кога ќе го притиснете, диско топката се вклучува, музиката започнува и сè е подготвено за забавата, пренесува UPI.com.

,,Се колнам дека ќе те сакам до крајот на мојот живот“, ѝ рекол Логан на својата избраничка.

Потоа го притисна црвеното копче и го изведе првиот танц со пресреќна Тијана.