ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ – ОВИЕ ЛУЃЕ ЖИВЕАТ ВО АВИОН! РЕНОВИРАЛЕ СЕ ОД ПОД ДО ТАВАН: Изгледа фантастично, имаат и џакузи (ВИДЕО)

0

Џо Ен Усери и Брус Кембел живеат во авиони кои биле наменети за отпад.

Откако ја изгубила својата куќа во пожар, Џо Ен Узери имала чудна идеја: да живее во авион. Купила стар Боинг 727 кој бил наменет за отпад, го испратила на земјиште што веќе го поседувала и поминала шест месеци за да го реновира. Обавувањето на најголемиот дел од работата ја направила сама.

На крајот од реновирањето, таа имаше целосно функционален дом, со над 1.500 квадратни метри простор за живеење, три спални соби, две бањи, па дури и топла када . Сите за помалку од 60.000 долари.