(ВИДЕО) ГОЛЕМА РЕАКЦИЈА НА БАБАТА – Синот и снаата ја изненадија со доаѓањето, но носат и мало изненадување

0

Ева, која е постара госпоѓа, го поминувала своето вообичаено попладне во својот дом кога одеднаш слушнала тропање на вратата.

Кога таа влезе во ходникот, таму стоеја нејзиниот син Дони и неговата сопруга Миранда, кои живеат и работат илјадници километри подалеку.

Секако Дони и Миранда не дојдоа со празни раце, но на изненадување што следеше, Ева не можеше да смета на тоа. Не само што дозна дека станала баба, туку и за прв пат ја запознава нејзината внука Мелиса Фејт.