(ВИДЕО) Кучиња нападнаа минувач во Струга! Граѓанинот овој пат имаше среќа, помина ‘ЛЕСНО’

0

Стружани ќе ги изедат кучиња, погледнете ја снимката од напад на кучиња.

Момчето едвај спаси жива глава, овој пат имаше среќа.

Во оваа снимка е напишано:

Еве го следниот напад! Граѓанинот и овој пат имаше среќа, помина со мал залак. Општина Струга дали сте надлежни? Здраво десетици објави без реакција!!! Струга на поезијата го смени името во Струга на кучињата.