Вики Миљковиќ како кралица! Отиде во Дубаи и покажа како се ужива, сите ќе ѝ позавидат кога ќе ги видат овие фотографии

Пејачката Вики Миљковиќ решила да се одмори од деловните обврски, а времето го искористила за рекреација ни помалку ни повеќе туку во Дубаи.

На патувањето од соништата не отиде сама, со неа отидоа сопругот Драган Ташковиќ Таше и победникот на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, Нермин Ханџиќ.

Освен што уживаа, тие настапија и во текот на една вечер, а судејќи по фотографиите, пејачката одлично се забавуваше.

Цело време додека престојуваше таа беше видно расположена, а позираше на многу луксузни дестинации.

Вики во еден момент подигна чаша пијалок, а изгледот кој се гледа во сите кадри ве остава без здив.

Потсетуваме, неодамна сите зборуваа за конфликтот меѓу Вики и Марија Шерифовиќ .