ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО ОД СЈЕНИЦА! Глутница од 12 кучиња нападна дете на сред улица, го опколи од сите страни, а тоа влета во комбе за да се спаси

0

Глутница кучиња скитници нападнале ученик кој се враќал од училиште на сред улица во Сјеница.

На видеото објавено на социјалните мрежи се гледа глутница од најмалку 12 кучиња скитници како напаѓа момче на раскрсница. Едното куче дошло до него и лаело, а другите веднаш се втурнале кон момчето како по команда.

Момчето успеало да го избегне нападот на кучињата и да влезе во комбе кое застанало кога возачот сфатил што се случува на тротоарот.

Големата глутница продолжила да шири страв, а на видеото се гледа дека во тој момент на улицата имало уште неколку ученици.

Засега не се знае кога е направена снимката.