Во вторник, МАГИЧЕН ДАТУМ НА ОГЛЕДАЛАТА 10.10. – време е за ИСПОЛНУВАЊЕ НА ЖЕЛБИТЕ: Што да направите за среќа, а што да избегнувате

На 10-10 ден, важно е јасно и прецизно да ја креирате вашата желба и да и дадете личен допир на вашата мапа на желби.

Низите од броеви  во кои се повторуваат одредени цифри се нарекуваат „главни“ или  „ангелски“ броеви,  а еве каква енергија носи симболичната  низа 10-10 !

10. 10.2023 година носи единствен нумеролошки код , т.е. ангелска серија од броеви 10-10. 

Доколку оваа бројка сте ја виделе премногу пати во последниот период, тоа би можело да значи дека е порака од вашите ангели. Мора да знаете дека ангелите никогаш нема да ви зборуваат директно, туку ќе ви испратат различни знаци. Во повеќето случаи, ангелите ни испраќаат броеви кои можат да бидат многу моќни, па затоа не треба да се игнорираат.

Ако ангелот број 10 се појавува премногу пати во вашиот живот , тогаш треба да му посветите повеќе внимание. Вашите ангели можеби ќе сакаат да ви кажат нешто навистина важно.

Токму оваа серија на бројки е важна за вашите желби да се остварат.

Првиот чекор во замислувањето на желбата е да се сетите на она што веќе го имате и за што сте благодарни. Овој процес ве подготвува да ја изберете вистинската желба, онаа која долгорочно ќе ве исполни.

Тогаш замислете како точно изгледа остварувањето на вашата желба. Ако е од материјална природа, на пример, нов стан – замислете точно како изгледа просторот, во какви бои се уредени собите, визуелизирајте како го подготвувате појадокот во кујната и го поставувате приборот во трпезаријата, како одите излезете на терасата и погледнете го ведрото небо, наводнете ги цвеќињата…

Ако вашата желба е од нематеријална природа,  поврзете ја со некои визуелни елементи. Ако сакате спокојство, замислете се одморате на удобно место, галите домашно милениче или уживате во погледот на околината.

Сега формулирајте три афирмации кои се однесуваат на исполнувањето на вашата желба. На пример, тоа може да бидат следниве реченици: Се будам среќен во мојот нов стан. Задоволен сум што имам убав и удобен дом. Уживам во мојата куќа со моето семејство.

Одвојте три моменти во текот на денот на 10 октомври, кога прво ќе замислите остварување на вашата желба, а потоа ќе си кажете или на глас три одбрани афирмации.