Во прекин сообраќајот на патот Струмица – Радовиш кај село Владиевци

0

Сообраќајот на патниот правец Струмица – Радовиш, кај село Владиевци, е во прекин.

Како што информираат од Авто мото сојузот на Македонија, прекинот е поради сообраќајна незгода.