Ги шокира сметката за еден оброк на јахта во Франција: „Веќе не сум ни гладна“

0

Туристките Кесиди и Леа уживале на јахта во Франција со своите пријатели, па решиле да се почестат, но не знаеле колку тоа ќе ги чини. Имено, еден од нив нарачал тестенини со јастог, а останатите биле шокирани кога стигнала сметката од 500 евра.

„Живееш и учиш“, напишаа tiktokers @thevacationtwins во описот на видеото кое е прегледано повеќе од 1,1 милион пати, а tiktokers забележале дека нивната храна се сервира во хартиена чинија, што и самите го потврдија во коментарите. 

„Состојките чинат околу 20 долари“, коментира еден тиктокер, а друг ги прашал: „Дали служеа само јастог и шпагети?“, на што тие одговорија: „Имаше и неколку чери домати“.

„Ќе се онесвестев ако ја видев сметката“, коментира некој, а Тиктокерс одговорил: „Скоро и ние кога ја видовме“. “Само за една чинија? Што друго порача?” прашал друг, а тиктокерите објасниле дека тоа е сè што нарачале. 

Подоцна објавија уште едно видео во кое одговорија на прашање на Тиктокер дали јадењето е барем вкусно, а на видеото се гледа како еден од нив вели: „Веќе не сум ни гладна“.