ГОСТИН ПРОПАДНАЛ ВО ЕМИСИЈА ВО ЖИВО: Водителката пребледела и брзо повикала помош (ВИДЕО)

Во емисијата на ТВ „Гранд“ гостувал Зоран Дашиќ Даша, фронтменот на групата „Легенде“, кога во програмата во живо се случи пех.

Додека музичарот разговарал со водителката Сања Ќулибрк , му се скршила ногата на каучот на кој седел гостинот, а тој само пропаднал во тој момент.

– Ете гледаш – коментирала Даша.

Технички персонал веднаш се појавил на лице место и го поправил мебелот во студиото.