Го спасиле по два дена под урнатините во Турција: Го извлекле со цигара во уста (ВИДЕО)

Турското Министерство за одбрана објави видео од спасувањето на Сонер Тугтекин од станбена зграда во градот Адијаман.

Во среда на 8 февруари го извадиле со цигара во уста која не ја пуштил ниту на носилката

На социјалните мрежи многумина коментираат дека слично би реагирале и луѓето од Балканот.