Девојка од Ниш го запознала момчето од соништата! Еден бакнеж откри ужасна тајна што ја замрзнува крвта!

0

Една девојка ја сподели својата, во најмала рака, бизарна приказна за тоа што и се случило во еден виенски клуб. Девојката истакнала дека во споменатиот град отишла како турист. Во австриската престолнина излегла во клуб, а пред тоа немала големо искуство со мажи. Многу ѝ се допадна еден дечко и една петок навечер се се претвори во добра забава. Се вртеа кругови пијачки и се случи првиот бакнеж, вториот и актерката од оваа приказна сфати дека сè води во кревет.

Тој и понудил остатокот од вечерта да го помине во неговиот стан, што таа го одбила. Сепак, тој и дал визит-картичка, за секој случај да се предомисли. Откако се вратила дома во Србија, забележала дека на аглите на усните и се појавиле бели рани . На почетокот не му придавала големо значење мислејќи дека тоа е само пад на имунитетот. Сепак, работата полета и целата уста, брадата, грлото беа полни со чудни бели плускавци. Таа сфатила дека мора итно да оди на лекар и направила брисеви во локалниот здравствен дом.

Ден по лекарскиот преглед настанал шок и кај девојчето и кај нејзиното семејство. Полицијата упадна во нивната куќа, почна претрес, превртувајќи го секој предмет, а на никој не му беше јасно од каде е полицијата, бидејќи сите знаат дека таа беше прекрасна ќерка.  Полицајците им рекле дека добиле итен повик од Здравствен дом, но бидејќи не ги подигнала резултатите, несреќната девојка не знаела за што се работи.

–  Резултатите покажаа дека она што е на твојата уста е бактерија која се пренесува од трупови  – и рекле. Била во шок и со денови не можела да се вразуми.

Од станицата во Ниш била контактирана виенската полиција и наредила да се претресе станот на дотичниот млад човек, кого лесно го пронашле врз основа на визит-картата што некрофилот претходно ја дал во клубот. Тогаш следеше шок за локалните органи на прогонот – три трупови во станот. Девојката која ја сподели оваа приказна само почувствувала студ низ нејзиното тело. Таа сфати дека таа може да биде следната. Коментарите кои следеа на оваа тема секако укажаа и предупредија дека треба да внимавате со кого одите во непознатото и какви луѓе сретнувате.