Девојки и фрлиле леб на мечката а таа ги изненади со потег

0

ДВЕ девојки го запреа автомобилот кога видоа голема кафена мечка како седи и се одмара на сонце покрај патот, зад оградата.

Бидејќи девојките имале сендвичи со себе, тие решиле да ја поделат храната со неа и и го фрлиле лебот преку оградата, а на нивно изненадување, мечката вешто го фатила сендвичот со шепата.

На излегување тие и мавнале на мечката со намера да возат понатаму, а таа повторно ја подигнала шепата во воздух и се чинело како да им мавта назад.

@happylife_any

she sat in the car and tried to throw bread to the bear #happylife #animails #bear

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

„Дали таа навистина мавташе со тоа? праша еден коментатор.

„Да сум на твое место, би ги откажал плановите и би и фрлал храна на мечката по цел ден“, напишал друг.