ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА КОГА ДИРЕКТНО ЌЕ ЈА ГЛЕДАШ СМРТТА ВО ОЧИ! Избегната трагедија кај Овчар Бања, снимката е ВОЗНЕМИРУВАЧКА (ВИДЕО)

0

На социјалните мрежи голем излив на гнев предизвика видео од престигнување на камион на патот кај бањата Овчар.

На социјалните мрежи се појави видео како камион претекнува друг камион на патот кај бањата Овчар. Немаше да има ништо спорно доколку камионџијата што претекнуваше целосно не ја промаши или лошо ја процени ситуацијата и за малку не предизвика голема трагедија.

Видеото е снимено во возило од спротивната лента, се претпоставува дека се работи за патнички автомобил. Патникот го снимил спорното престигнување, а за среќа возачот на тој автомобил брзо реагирал и речиси целосно го запрел возилото за да избегне директен судар.

Под објавеното видео за кратко време беа напишани многу гневни коментари. „Треба да се стрела стоката“; „Мајмун“; „Ова е за затвор“, се само дел од коментарите на корисниците на социјалните мрежи.