Еве од што почина синот на Мирко Кодиќ на 30-годишна возраст

На синот на Кодич завчера беше извршена обдукција, а колешката на Мирко Ера ја откри точната причина за смртта

– Почина од срцето, само престана, во сон – рекол пејачот на погребот пред присутните новинарски екипи.

Исто така, Ера истакна дека Александар наводно многу страдал поради раскинувањето со неговата девојка.

Да потсетиме дека на погребот дојдоа бројни јавни личности , меѓу кои и познатиот Дејан Бодирога , во чиј ресторан во Врачар Александар работел како шанкер.