ЖЕНА СИ ГО ИСПЛАТИЛА КРЕДИТОТ ВО ШВАЈЦАРИЈА, И НАРАЧАЛА МУЗИКА! Хит на мрежите поради нејзиниот потег – „Земала кеш кредит за да прослави“(ФОТО)

0

Жена исплатила кредит во Швајцарија, поради што решила да направи голема забава.

За многу граѓани земањето заем во Швајцарија било една од најголемите грешки во животот, откако не можеле да си ги вратат долговите. Една жена која успеа да го исплати овој заем реши да го прослави со музика!

Фотографијата им ја испратила госпоѓа чија свекрва го исплатила кредитот во швајцарски франци.

„Ова може да оди како анегдота. Свекрва ми им го исплати на „швајцарците“ и постојано велеше: „Кога ќе платам, мора да славам!“ А денес слави. Со музика – им напиша таа и прикачи фотографија од прославата.

Многу корисници и честитаа на госпоѓата која успеа да го исплати овој кредит.

„Земала кеш кредит за да слави“, „Знам човек што го исплати, но не сам. Неговиот син отишол во странство да работи и испратил дополнителни пари“, „Како што тргнале работите, ние што земавме и во евра ќе поминеме низ истото“, беа некои од коментарите.