Застрашувачкиот звук од земјотресот со јачина од 7,7 степени според Рихтер е снимен под земја (ВИДЕО)

Застрашувачкиот звук на земјотресот со јачина од 7,7 степени што се случи во 04:17 часот беше со центар во областа Пазарџик во Кахраманмараш, истражувачки асистент во Геофизичкото инженерство на Универзитетот Коџаели. Снимено од Хамдула Ливаоглу.