За малку ќе пукнеа прерамките: Поради бујното деколте на секс бомбата сите пропуштија нешто друго

По разводот, познатата русокоса е во центарот на вниманието поради своите адути…

Ријалити ѕвездата Кристин Мекгинис пристигна на црвениот тепих во многу провокативно издание и пукаше од самодоверба, која со насмевка покажа дека не ја соблекува.

Таа се појави во свилено бел фустан со длабоко деколте, а прерамките едвај и ги потпираа градите.

Иако фустанот имаше висок шлиц, сепак повеќе внимание привлече деколтето, а јасно е зошто…

За малку ќе пукнаа ремени: Поради бујното деколте на секс бомбата сите пропуштија нешто друго ФОТО/ВИДЕО

По разводот, познатата русокоса е во центарот на вниманието поради своите адути…Црвен тепих | супержена | https://www.facebook.com/v2.4/plugins/like.php?action=recommend&app_id=115124261860077&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df11a58d15eb9158%26domain%3Dsuperzena.b92.net%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fsuperzena.b92.net%252Ffbb3d36b75ac98%26relation%3Dparent.parent&container_width=190&font=arial&href=https%3A%2F%2Fsuperzena.b92.net%2Fcrveni-tepih.php%3Fyyyy%3D2023%26mm%3D11%26nav_id%3D2431666&layout=button_count&locale=en_US&sdk=joey&send=true&show_faces=false

https://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.d37472b4a6622d0b1fff46ad904f6896.sr.html#dnt=false&id=twitter-widget-1&lang=sr&original_referer=https%3A%2F%2Fsuperzena.b92.net%2Fcrveni-tepih.php%3Fyyyy%3D2023%26mm%3D11%26nav_id%3D2431666&size=m&text=Bretele%20samo%20%C5%A1to%20ne%20puknu%3A%20Zbog%20bujnog%20dekoltea%20seks-bombe%20svima%20je%20promaklo%20ne%C5%A1to%20drugo%20FOTO%2FVIDEO%20-%20Crveni%20tepih%20-%20Zabava%20-%20Super%20%C5%BEena%20-%20na%20B92.net&time=1699708738780&type=share&url=https%3A%2F%2Fsuperzena.b92.net%2Fcrveni-tepih.php%3Fyyyy%3D2023%26mm%3D11%26nav_id%3D2431666 

Сподели го

Фото: Profimedia

Ријалити ѕвездата Кристин Мекгинис пристигна на црвениот тепих во многу провокативно издание и пукаше од самодоверба, која со насмевка покажа дека не ја соблекува.

Таа се појави во свилено бел фустан со длабоко деколте, а прерамките едвај и ги потпираа градите.

Иако фустанот имаше висок шлиц, сепак повеќе внимание привлече деколтето, а јасно е зошто…

Фото: Profimedia

Јавноста е навикната да се фали со нејзиниот луксузен имот, а откако неодамна се разведе по 11 години брак, папараците будно ја следат.

Таа има три деца со бившиот сопруг ТВ водителот Педи, а и по разводот сите живеат заедно во иста куќа.