ИЗГЛЕДА ЗАНОСНО, А НИКОЈ НЕ ѝ приоѓа: Ивана призна – „Самата му пријдов на спортист и го заведов“

0

Ивана Николиќ, поранешна членка на бендот Hurricane, откри дека на социјалните мрежи не се согласува да се додворува, туку дека еднаш сама му пришла на момче кое и се допаѓа.

Атрактивната пејачка Ивана Николиќ , која до неодамна беше член на бендот Hurricane, неколку пати во интервјуа потенцираше дека „мажите не и приоѓаат “. Социјалните мрежи пукаат од коментари за нејзиниот талент и изглед, но пејачката вели дека никогаш не нашла партнер преку Инстаграм, ниту пак би нашла.

“Секогаш повеќе би сакала лично да му пријдам на маж кој ми се допаѓа. Затоа му пријдов на еден дечко и флертував со него. Немам проблем со тоа. Останавме заедно две години. Отворена сум, иако не ми чини тоа.Не знам што е проблемот со мажите, но кога ќе почувствувам хемија веднаш му приоѓам на момчето“, рекла Ивана и открила како го завела споменатиот дечко.

„ Му пријдов и му реков: „Навистина ми се допаѓаш, би сакал да стапиме во контакт“. После тоа отидовме на пијачка и останавме заедно две години. Тој е спортист, но не е познат во медиумите и јас не би го открил неговиот идентитет“, рече таа.