ИМА ЛИ КРАЈ НА ГАФОВИТЕ НА БАЈДЕН?! Помешал политички советници со семејни злоставувачи (ВИДЕО)

0

Во транскриптот, кој беше објавен подоцна, Белата куќа појасни дека станува збор за „осудени семејни злоставувачи“.

На настан во Белата куќа, претседателот на САД, Џозеф Бајден потсети на мерките преземени минатото лето за безбедно ракување со оружјето, што ќе спречи да падне во рацете на „домашни политички советници“.

Во транскриптот, кој подоцна беше објавен, Белата куќа појасни дека станува збор за „осудени домашни насилници“.