ИНТЕРНЕТOT ЕКСПЛОДИРАШЕ! Хрватска турбофолк инфлуенсерка без цензура ја рецитираше новата песна на Карлеуша, а поп дивата реагираше!

0

Нина Скочак од Хрватска, позната како „турбофолк инфлуенсерка“, често стиховите на народните песни ги чита како поезија и на тој начин привлекува големо внимание кај корисниците на социјалните мрежи.

Таа сега го рецитираше новиот хит на Јелена Карлеуша „Karlyb*tch“ и интернетот „експлодира“.

Нина не цензурираше ниту еден дел од текстот, а на снимањето на рецитирањето реагираше и поп дивата, која воодушевено го сподели видеото на својата инстаграм приказна.

Затоа, не е чудно што ова видео сега има стотици споделувања на различни профили, додека има далеку повеќе коментари.

Инаку, додека го рецитира текстот на песната „Karlyb*tch“, Нина во раце ја држи книгата на Достоевски,

По професија е новинарка, а на 24 години има завршено два факултети и живеела во три држави.

Таа беше медиумски директор, практикант во Европскиот парламент со стипендија на Шуман, каде што правеше медиумски извештаи и ги сумираше правните документи од Парламентот.