И ДОЈДЕ КРАЈ НА КАРМАТА! ПРЕСУДНА НЕДЕЛА ЗА ЉУБОВТА! Нумеролог открива: Еве на кој му претстои ГОЛЕМА ЉУБОВ, а на кој ќе му биде тешко!

0

Оваа недела е под знакот на бројот 4, а тоа значи само едно – карма. Сепак, астрологот и нумеролог Стефан Драгојловиќ истакнува дека тоа не значи дека не очекуваат лоши настани, туку лекции кои можат да ни помогнат да направиме нов почеток. Тој во емисијата „150 минути“ на Прва откри на што треба да внимаваме.

– Многумина оваа недела би ја нарекле Сатурнова или кармичка недела. Ако внимателно ја погледнеме целата анализа и нумеролошки код за оваа недела, кармата не мора да биде нешто лошо или нешто страшно. Четворката всушност ќе исчисти се што не функционирало, се што не сме заслужиле и што не успеавме да научиме или не го надминавме – започна нумерологот и додаде:

– Ако некоја емотивна врска пукне оваа недела, знајте дека кармата е завршена. Кога кармата завршува, тоа значи дека сме ослободени и подготвени, зрели и способни за нова врска. Ако нешто ви се расипе во бизнис планот или едноставно имате финансиски дупки, бидете прифатени со тоа. Тоа е единствениот начин да се ослободите од кармичкиот јазол и знак дека треба да промените нешто – деловни соработници, да започнете нови моменти или да се свртите кон други сфери – објасни Драгојловиќ.

Оваа недела треба да се чуваме од повреди, предупредува нумерологот.

– На полето на здравјето треба да внимавате на ‘рбетот, коските, зглобовите, екстремитетите, бидејќи Сатурн секогаш владее со коските. Самиот 1 мај е под напнати аспекти, треба да внимавате да не паѓате, да не ја вртите ногата, да не брзате, особено кога се во прашање скалите. Бидете малку поконцентрирани – порача Драгојловиќ и откри што треба да избегнуваме во љубовта:

– Во иднина полесно ќе ги извршуваме сите задачи. Кармата не казнува, таа е таму за да не научи. Оваа четворка значи дека треба да бидеме рационални, практични, да користиме логика. Четворката не воведува во тајни врски, избегнувајте такви врски. Тоа може да донесе голема разлика во годините меѓу партнерите, па затоа не се препорачува влегување во такви врски во овој период. Сите луѓе треба духовно и ментално да не исполнуваат, а не само од страст да бидат со некого – објасни астрологот.