КАКО ЖЕНАТА МОЖЕ ДА ПРЕПОЗНАЕ СЛАБ МАЖ? Трикот на Фројд открива маж кој не е за брак и семејство

Тестот на Фројд ќе и помогне на секоја жена да препознае слаб маж кој не е за врска или брак.

Освен што можеше да препознае глупави луѓе, најдобриот психијатар, Зигмунд Фројд знаеше да се справи и со завидливите и зли луѓе кои сакаат да не понижат. И покрај тоа што не успеал да најде среќа во бракот што го имал, тој на сите жени им давал совети како да препознаат слаб маж.

Изборот на партнер за врска или брак стана како лотарија, додека многумина тврдат дека нивните партнери на почетокот на врската и подоцна не биле исти. Жените се особено склони кон идеализирање на својот партнер и често ги игнорираат знаците кои можат да укажуваат дека тој не е мажот за нив.

Сепак, многу психолози веруваат дека можеме да ја видиме суштината на другата личноат и неговата скриена страна, но само ако избегаме од илузиите.

Австрискиот психијатар Зигмунд Фројд даде универзален совет како да препознаеме слаб или ментално силен маж , односно да процени дали тој е партнер кој ќе може да оди со нас низ животот, да се развива, целосно да сака и да го мотивира да стане подобар.

Зигмунд Фројд увери дека секој може да биде слаб, дури и успешни и богати луѓе, луѓе на позиции и оние со силна репутација. Тој истакна дека менталната сила на една личност може да се одреди многу едноставно. Според Фројд, менталната скала на една личност е одредена од проблем што може да го исфрли од колосек.

Излегува дека е многу едноставно да се тестира некоја личност за ментална стабилност. Доволно е да кажете некој став за кој знаете дека не е во согласност со неговиот и да го следите текот на развојот. Продолжете да го тврдите своето, и ако личноста почне да ги губи нервите, ќе се префрли на повишен тон – ова се почетоците на слабостаДоколку ве гледа збунето и нуди неколку опции за решавање на вашите проблеми, сметајте дека е психички силна и избалансирана личност, односно добар избор за партнер во моментов.

Можете лесно да го примените овој тест на која било личност и може да ви помогне да одредите дали навистина можете да правите планови со некого. Кога се е идеално, ве водат само романтични искри и кога сите ставови се поклопуваат, особено на почетокот на врската, живееме во илузија и не сме сигурни како некој ќе реагира кога ќе се појават предизвици.