„КАКО НЕ МУ Е ЖАЛ! САМИРА НЕОДАМНА Е ОПЕРИРАНА“ Мајката на Џенан очајна поради разводот и го моли синот: Немој да го правиш тоа!

Џенан Лончаревиќ поднесе барање за развод во февруари, токму на роденденот на неговата сопруга Самира . По 25 години брак и две деца, Самира се бори да не остане бездомник . Имено, музичарот сиот имот го купил на име на мајка си, а еден стан е во сопственост и на неговата љубовница, па сопругата и синовите на жената остануваат со ништо.

Семејната куќа во Пријепоље каде што живеат е во сопственост на Џенан и неговиот брат, што значи дека по разводот неговата сопруга поседува само четвртина. Пејачот никогаш јавно не зборувал за сопругата и децата, но неговата сопруга се огласила да се бори за правата на своите синови, од кои едниот е малолетен. Таа потврди дека Џенан со години води паралелен живот со друга жена, за која верувала дека е негова колешка.

Џенан Лончаревиќ, Пријепоље, семеен дом на Лончаревиќ

„Во сето ова барам само да се почитува законот, не барам ништо повеќе. На крајот на краиштата, јас сум вработена во судот, и знам како оди се. Тој и неговиот правен тим сега бара од сите страни да го забрзаат тоа. Најголемиот проблем е имотот, бидејќи сè што купи беше на име на мајка му се борам да си ги обезбедам моите деца “, вели Самира, која ја почитуваат сите мештани во Пријепоље .

И мајката на Џенан е очајна поради однесувањето на нејзиниот син, ја сака снаата, но не може да направи ништо против неговата одлука.

Самира неодамна имаше тешка операција на белите дробови , а тој уште повеќе ја стресува и ѝ го приредува сето тоа! Не му е жал! Како не му е срам што после толку години паралелен живот не им обезбедил на децата и неа, но сепак сака да ги избрка од дома, тој не е ништо, мајка му го молела да не го прави тоа или барем да го остави тоа што и припаѓа, но веројатно таа љубовница го притискала”- пренесуваат српските медиуми.