Калиопи во голема тага по трагедијата пред почетокот на концертот

Почина жената на која и се слоши вечерва на концертот на Калиопи Букла во салата на МТС .

Брзата помош веднаш реагирала, а освен тоа немало начин да се спаси несреќната госпоѓа.

Сега на местото на настанот пристигнала полиција, а како што дознаваме пејачката дала изјава во полицијата која дошла на местото на настанот.

Пејачката тешко го прифатила ова, а сведоците велат дека многу плачела поради непријатната ситуација