Ким Кардашијан објави фотографии од кога била тинејџерка: Фановите во шок

0

На првата фотографија што ја сподели, Ким позира со нејзината најдобра пријателка Симон, која зборува на телефон на левата страна од кадарот.

„1995 v @simoneharouche“, напиша Кардашијан на фотографијата. Ким објави уште една слика од далечната 1992 година, на која може да се види како седи на каучот со пријателка.

И секако, како што секогаш се случува, фотографиите ги поттикнаа нејзините фанови да почнат да коментираат како „претеравте со ботокс и филери, се уништивте…